NABÍDKA

 

Proto, abych Vám mohla vytvořit  jedinečný dort dle Vašich přání je potřeba znát ...

 

 

 

PRO JAKOU PŘÍLEŽITOST MÁ BÝT DÍLO VYTVOŘENO : 

narozeniny, svátek, křtiny, promoce, maturita, valentýn, vánoce, velikonoce, svatba, na výročí, vtipné, reklamní, zamilované, na oslavy pro děti či dospělé, dort jako poděkování, milá pozornost,... zkrátka pro jakoukoliv příležitost.

 

 

 VELIKOST DORTU :

Vytvářím dorty více patrové, větších i klasických rozměrů,  baby dortíky, mini dortíčky, cupcakes (dortové košíčky).

Je potřeba zhruba znát, pro kolik osob bude následně dort porcován. 

Velikost dortu je tedy vytvořen na porce.

 

 

DESIGN DORTU :

Dort TÉMATICKÝ :

Celkové dílko  může vyprávět příběh (princezna na zámku, zoologická zahrada,..) - klasický tvar + modelace postaviček

Nebo může být dort jen jako hlavní prvek (princezna, pejsek, auto,..)  - 3D

Je na výběr z profilu : KLASICKÝ tvar - kulatý; hranatý; 2D; 3D

Dort může být potažen mandlovou hmotou, čokoládou, ..

 

Dorty typu "NAHÝ DORT" :

(dort kde je korpus obnažen i s krémem, lehce omazán krémem, nebo jen lehce pocukrován)

 

Dort KRÉMOVÝ :

celkový dort pokryt vrstvou krému (design krému, dozdoben květy, ...)

 

Dort ČOKOLÁDOVÝ :

celkový dort pokryt vrstvou čokoládového krému (dort lze zdobit různými technikami - modelaci, malbou...)

 

Dort SUŠENKOVÝ:

(vytvořen z mandlového nebo medového těsta, proložen jemným smetanovým či tvarohovým krémem, dozdoben květy, makronkami, meringue, ovocem,...)

 

Dort typu MIRROR - GLAZE :

dort je zahalen do lesklé - zrcadlové polevy.

Tyto polevy mohou být vytvořeny ve stylu dripp - efekt stékané polevy; nebo celý dort zahalen do zrcadlového efektu.

 

RAW dort :

dorty vitariánske, vytvořeny ze syrových surovin. Tyto dorty procházejí tepelnou úpravou do 42 stupňů.

 

CUKR FREE

dorty a dezerty bez přídavku umělého cukru.

 

 

Všeobecně detaily na dortech mohou být vytvořeny z různých jedlých hmot, marcipánu, fondánu, čokolády, cukru, bílkové hmoty, želatiny, karamelu,..

 

 

 PŘÍCHUŤ DORTU :

Výběr korpusu (patra dortu můžou obsahovat i více chutí spojených v jeden celek- např. čokoládový s vanilkovým)

Dále výběr krému (taktéž může být chuť kombinována v různých patrech např. malinový krém  s limetkovým krémem, čokoládový s banánovým,..)

Dále může být korpus proložen ovocem (dle sezony), marmeládou, oříšky, čokoládou,... dle Vaší chutě.

Krémy i korpusy jsou vytvořeny z čerstvých a velmi kvalitních surovin, z větší části z BIO potravin.

 

 

POTAŽENÍ DORTU :

je na výběr z více možností :

-  MARCIPÁN

- CUKROVÁ MANDLOVÁ HMOTA

- GANACHE  (světlý či tmavý)

- ČOKOLÁDA (světla, tmavá)

- KRÉMOVÝ

- "NAHÝ" DORT - dort bez potažení, jen lehce zastřen do pavučinové vrsty krému

- SUŠENKOVÝ DORT (z mandlového či medového těsta - různé tvary, proloženy jemným krémem, dozdoben květy, ovocem, meringue, ...)

 

 

ALERGIE !!!!!

Výběr korpusu i krému přizpůsobím složením tak, aby i ti, kteří si běžně nemohou dopřát sladké hříchy, mohly být obdarováni tímto sladkým pokušením, který lahodí nejen chuti, ale i oku a stává se krásným zdravým dárkem. 

- BEZLEPKOVÁ DIETA

- BEZLAKTÓZOVÁ DIETA

- DIETA PŘI NESNÁŠENLIVOSTI VAJÍČEK

- ALERGIE NA OŘECHY

- DIABETICKÁ DIETA

- ALERGIE NA KAKAO

- VEGETARIÁNSKÉ 

- CUKR FREE

 

 

CENA za dort...

je velmi individuální, neboť záleží na kombinaci a množství provedených technik výroby, detailech, propracovanosti, složitosti, materiálu, časové náročnosti a dalších nezbytných aspektech tvorby. 

Orientačně se dá se říci, že cena se pohybuje v rozmezí od 120,- Kč  -  290,- Kč/1 porce hotového dortu. 

Ceny za sladký bar jsou vždy přímo vytvořeny pro každou zakázku zvlášť, neboť vždy se vytváří specifické díla dle požadavku každého z Vás.

 

 

  SLADKÝ BAR : 

Nabízím Vám výrobu tzv. "sladkého baru", kde je možnost různě kombinovat vše co vytvářím v jednotném designu.

Jako nejhlavnější bod je samozřejmě dort pro oslavence a to v typu, který si vyberete z nabídky viz. DESIGN DORTU.

 

Ve sladké baru můžete najít  :

HLAVNÍ DORT -  dort dle Vašeho výběru ( potažen cukrovou hmotou, krémem, nahý dort,...)

MINI DORTÍKY -   mini dort potažen cukrovou hmotou

CUPCAKES -  dortové košíčky zdobené buď cukrovou hmotou nebo krémem, dozdobeno mini detaily

CAKEPOPS -  dortové lízátka obaleny v barevné  velmi kvalitní čokoládě, případně po povrchu dozdobeny

COOKIES - sušenky ozdobeny cukrovou hmotou nebo bílkovou polevou, dozdobeno mini detaily

MACARONS - francouzské mandlové  barevné "laskonky" naplněny různými příchutěmi krémů

CAKE GLASS - italská specialita smetanové chuti s čerstvým ovocem dle přání a želatinou

TARTALETKY - křehký mini košíček naplněn kvalitní čokoládou či smetanovým krémem s čerstvým ovocem

PROFITEROLKY -  vláčné kuličky plněny jemným krémem, zahaleny do čokoládového kabátku  nebo karamelu 

.....

 

Vše je samozřejmě sladěno ve stejném stylu, chutě je možno různě kombinovat, aby si každý z přítomných mohl vybrat dle svého gusta.

Záleží jen na Vás, co vytvoříme k hlavnímu prvku Vaší oslavy.

 

Tímto  docílíme navození příjemné a slavnostní události pro toho, komu chcete vyčlenit  nezapomenutelné a nádherné chvíle v jeho významný den.

 

 

 

Předávka hotového dortu :

- osobní vyzvednutí v DOLNÍ LHOTĚ U LUHAČOVIC

- dále je po dohodě možnost naší dopravy na sjednané místo.

 

Rozvoz po celé ČR chladícím vozem.

 

 

 Uchování a spotřební doba sladkostí :

- uchovávejte výrobky od doby předání v lednici o teplotě cca 6 - 8 st.Celsia (běžná teplota lednice)

- výrobky spotřebujte  nejlépe do 5-ti dnů, s ovocnou složkou nejlépe do 3 dnů od doby předání.

 

 

 

 

Pokud všechny nezbytnosti uvedené znáte, pak už jen stačí se semnou spojit -  zavolat mi, napsat na e-email,  či se osobně setkat u nás na provozovně a dořešit další detaily.

 

                                                                        Těším se na naše setkání....

                                                                                                                        Mercie

 

 

 

TOPlist
aktualizováno: 04.07.2020 13:32:50